هر کارآفرینی زمان زیادی را صرف چانه‌زنی می‌نماید ، چه باید مشتریان ، تامین کنندگان ، سرمایه‌گذاران و یا حتی کارکنان خود. اغلب مدیران از استعدادی خوبی برای معرفی محصولات و خدمات خود برخوردارند و به صورت طبیعی می‌توانند محصولات و خدمات خود را در مذاکره معرفی نمایند. معمولا چند کلمه یا جمله جادویی دارند که می‌تواند در مسیر فروش به محصولات به آن‌ها کمک نماید. گاه در زمان مذاکره ، تنها به خاطر گفتن یک جمله یا واژه شما با یک مشکل بزرگ برمی‌خورند. در هر جایگاهی که هستید ، چه مدیر با تجربه و یا مذاکره کننده تازه‌کار ، به نکات زیر توجه نمایید ، متوجه خواهید شد که بر اساس اصول و فنون مذاکره حرفه‌ای – چه چیزی را نباید گفت.

اصول و فنون مذاکره - 4 چیز که در زمان مذاکره نباید گفت

 

4 چیز که در زمان مذاکره نباید گفت

1-    بیان طیفی از اعداد به جای عدد قطعی

در طی مذاکره ( مثل مذاکره فروش ) ، اینکه به مشتری بگویید : من می‌توانم این کار را با 120 تا 170 تومان انجام دهم. یا این سفارش را بین 5 تا 17 روز دیگر به شما تحویل می‌دهم. این نوع از عدد دهی در مذاکره توسط مشتری برای چانه زنی برای کاهش زمان یا قیمت تبدیل می‌شود. به عبارت دیگر، با ارائه چنین طیفی از اعداد که در اصل شما قبول می‌کنید که چیزهایی قبول نمایید ، بدون اینکه امتیازی دریافت نمایید.

2-   من به عقد قرارداد نزدیکیم

حتما با این شرایط مواجه بوده‌اید : زمانی که خسته‌اید و فقط می‌خواهید که یک کاری یا قراردادی بسته شود ، در این حالت طرف مقابل می‌فهمد که شما حاضر هستید تا برای بسته شدن این قرار یک سری امتیازها را نیز بدهید به جلو بروید. در این حالت یک مذاکره کننده حرفه‌ای سعی خواهد نمود که امتیاز بیشتری بگیرید. بنابراین اگر حتی زیر فشار زمان هستید ، نیاز آن را بیان نمایید. باید فضایی را خلق نمایید که طرف مقابل به عقد قرارداد با شما علاقه و اشتیاقی بیشتر از شما نشان دهد . ادامه :::::

 

 

اصول و فنون مذاکره


مشاوره مدیریت، مشاوره بازاریابی، مشاوره تبلیغات، مشاوره برندینگ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصر کوچک ما nice article / مقالات خوب نقش هنر ميخواي آموزش وردپرس ببيني ؟ بازيکن برتر Jermale شورای دانش اموزی دبیرستان دخترانه شاهد سهام خیام لوله پلی اتیلن گردشگرم